yükleniyor

Çağrı Merkezi / (0533) 540 26 34

Zeytinburnu Kentsel Dönüşüm

Anasayfa / Yazılar / Zeytinburnu Kentsel Dönüşüm
Sevdiklerinizle Paylaşın

Zeytinburnu Kentsel Dönüşüm

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve KİPTAŞ, Zeytinburnu'nun Beştelsiz Mahallesi'nde yeni bir projeye başlıyor. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında bin 336 yeni bağımsız bölüm üretilecek. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve KİPTAŞ işbirliğiyle gerçekleşecek Beştelsiz kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar devam ediyor. Proje kapsamında vatandaşlarla anlaşmalar sağlandı. 

Bin 336 yeni bağımsız bölüm

155 riskli binanın yıkımının tamamlandığı bölgede bin 336 yeni bağımsız bölüm inşa edilecek. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında konutların kısa süre içerisinde hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. 

Bölgedeki riskli alanlarda başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları vatandaşların rızasıyla gerçekleşiyor. Proje tamamlandığında Beştelsiz Mahallesi'nin yeni bir görünüme kavuşması planlanıyor. 

''En kısa sürede teslim edilecek''

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, şunları söylemişti: "Bu alanda en kısa zamanda belediyemizle birlikte uygulamaya başlayacağız. Sümer mahallemizdeki riskli alanda bulunan 155 binanın yıkımı gerçekleştirildi. İnşa süreci hamdolsun başladı. Belediyemiz ile KİPTAŞ Genel Müdürlüğümüz bu süreci birlikte hayata geçiriliyor. Burada da tam bin 336 bağımsız bölüm üreteceğiz. Hak sahibi vatandaşlarımıza en kısa sürede bu konutların teslimini yapacağız."

İlanlarımız hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın! (0533) 540 26 34

Copyright © 2016. Her Hakkı Saklıdır.